Et WIFI kamera er typisk benyttet som overvågningskamera

Du kan få mange snedige enheder som kan holde dit hjem sikkert og give dig en indre harmoni, når du forlader dit hjem.

Et WIFI kamera optager alt, hvad der foregår i dets synsfelt, så du kan overvåge det og se en livestream (ved hjælp af en applikation), uanset hvor du er. Det vil ligeledes skelne enhver bevægelse – uanset om den er forårsaget af en person, væsen eller køretøj – og kan rådgive dig. Et par WIFI overvågningskameraer kan også genkende, hvad der forårsagede bevægelsen – så du kan beslutte at være opmærksom på et menneske, naboens katte eller andet. 

Du kan få flere forskellige WIFI kameraer samt overvågningskameraer m.m. Det er derfor en god ide at undersøge markedet, hvis du ønsker noget mere tryghed i dit hjem, så du fremover kan føle dig tilpas lige meget hvor du er henne af i verden.

De fleste kameraer gemmer dine optagelser i en solid “sky” på nettet. Nogle giver dig gratis adgang til disse optagelser i en kort tidsramme, efter at de er blevet optaget (f.eks. 24 timer), men for at se eller downloade dem til din mobiltelefon. Andre kræver et medlemskab for at se film, og nogle ledsager en gratis.