5 klassiske ideer til dit forsatsvindue

Windows på portalen kan tilføje et øjeblik en appel til den forreste facade i dit hjem. En bred vifte af vinduer giver en følelse af gennemsigtighed og indleder en masse fælles lys indeni. Tilføj stil og kunstfærdighed til dit hjem ved at tilføje et forsatsvindue. Her er et par tanker om frontvinduet, der supplerer dit hjemes designskarakter.

Introducer gitre på franske eller vinduesvinduer

Uanset om du introducerer franske vinduer eller kabinetvinduer som din frontvindueskonfiguration, skal du bruge dem med et netværk for ekstra visuel overflade. Grill på frontvinduerne ser ekstraordinære ud og beskytter desuden dit hjem mod latterlig afbrydelse. For at øge sikkerheden skal du indføre metallenetværk. Ikke desto mindre skal du gøre et punkt for at få grillen malet i en lignende skygge som dit vindue skitserer.

Gitterkonturer introduceres på skillelinjen med vinduesplads og ikke på selve vinduet. Hvis du er nødt til at introducere gitter på vinduer, der kan åbnes, skal du gå efter vinduer. Denne form for konfiguration af forruden afhænger af den ene side og kan skubbes udad. De introduceres ofte i et par. Få netværkerne introduceret på den indvendige side af vinduesvinduer.

Brug skodder til at kontrollere lysstrømmen

Vinduesskærme giver både beskyttelse og altomfattende vista, når det kræves. De er smagfuldt tilfredsstillende og kan tilføje en årgangsangreb som din frontrudeplan. Skygger kan introduceres på det ydre ligesom den indvendige side af et vindue. I tilfælde af at du bor i et lokalt, der er beskyttet, skal du få nuancerne introduceret udad for forbedret designkrav. Du kan se på de ledsagende fire slags udvendige vinduesfarver – Louvered (generelt normalt), indrammet, bord, batton og bermuda.

Vindueskærme findes i forskellige materialer som MDF (Medium Density Fiber), vinyl, træ, falsk træ og så videre Gå til dem, der er produceret ved hjælp af MDF, der er dækket af vinyl, hvis du leder efter hårde og solide skærme. Disse skærme er fornuftige, men ser alligevel ekstravagante ud og falder ikke ud eller hænger ned i de stormfulde måneder. MDF- og vinylvindueskærme kan gøres om i din foretrukne skygge og finish for at koordinere dit hjem udvendige plan.

Analyse med akterspejl

Et akterspejl er et fast eller et bevægeligt vindue, der er placeret over det primære vindue eller indgang. Sporvogne er ekstraordinære som frontvinduesplan, da de giver ekstra lys, ventilation og fornemmelse. Du kan ligeledes gå til en vinklet akterspejl i tilfælde af, at du ønsker at udføre en victoriansk søgning efter dine udenfor. Akterspejl kan skives og passer til at estimere med et lignende materiale som vinduet eller indgangen nedenunder. Her er et par tanker på akterspejlet foran vinduet, der kan passe til dine planfølsomheder – Rektangulært akterspejle, firkantet akterspejle, vinklet akterspejle, cirkulær akterspejle, tre-sidet akterspejle og fanned akterspejl.

Akterspejlvinduer ser utroligt ud i begge klare ligesom ødelagte glasplader. Få disse strukturer produceret ved hjælp af behandlet glas for ekstra sikkerhed. Du kan ligeledes introducere en ramme inden for et akterspejlbræt. Sørg for, at rammens plan har en lignende skygge og stil som vinduet nedenunder.

Forsøg på markante vinduesformer

Der er et par uforudsigelige frontvinduesplaner, former og stilarter, der giver et nyt udtryk i dit hjems passage. Forsøg på en anden fast vinduesform end den operationelle slags. Et fast vindue åbner endnu ikke, giver rigelig fælles lys- og energikendskab, når det kombineres med den korrekte slags belægning. For at tilføje sammenhæng og interesse for forsiden af ​​dit hjem, skal du prøve en af ​​de planer, der er registreret nedenunder – Clerestory-vinduer, baldakinvinduer, runde vinduer, semi-rundkørsel eller buede vinduer, ovale vinduer, ædelstenstøbte vinduer og nøglehulsvinduer.

Giv dit hjems portal et enestående look med planer og stilarter uden for kassen.

Genfarvet glasvinduer

Genfarvede glasvinduer tilføjer en nysgerrig appel til døren til dit hjem. Bortset fra at give en ekstraordinær smagfuld lokke, giver disse frontvinduesplaner også en enorm belastning af beskyttelse uden at sætte sig på normalt lys. Genfarvede glasvinduer får et stænk skygge til dine ydersider. Få dem produceret med hærdet glas for øget trivsel og sikkerhed for dine pårørende. Disse vinduer har en gammeldags appel til dem, og de er blevet brugt i Guds huse og templer over hele verden i mere end mange år.