Pallereol: En vigtig del af lageres indretning

En pallereol er et materiale, der beskæftiger sig med kapacitetsrammer designet til at opbevare materialer og genstande, der regelmæssigt palleteres eller pakkes. Der er forskellige stilarter og producenter af sengestativ, men disse tilbyder et lignende mål at udvide lagringstykkelsen ved at lægge senge fra jorden ved hjælp af lodret plads. Reoler eller forskellige materialer er stablet på reolstativer med gaffeltrucks, der er udvalgt eksplicit til den anvendelse. Når man vender tilbage til de tidlige licenser fra omkring 1948, har pallereoler været blandt de mest udnyttede materialelagringsrammer i store lagerrum, transportfokus, produktion af planter og andre lagerrum.

Standard selektiv pallereol – dette er den mest kendte stil på pallereoler, der findes i distributionscentre i dag. Navnet “specifikt” karakteriserer denne ramme godt, da du kan tømme enhver palle fra rammen uden at flytte en anden palle for at finde et godt tempo. Lige nu tilbyder pallestativ administratorer det mest tilpasselige lageropbevaringsvalg. Næsten alle producenter af pallereoler tilbyder en standardspecifik rackplan til deres klienter, på trods af at ikke alle er bygget og fremstillet tilsvarende. Den mest ligefremme rute for producenter at genkende sig blandt forskellige mærker er ved skaft-til-konturstik. Hver producent har et noget ekstraordinært skaft-til-kontur-stik, der adskiller dem fra resten. Blandt disse er den “rivende” specifikke struktur blevet den mest elskede og mest regelmæssige plan, der findes i distributionscentre.

Tårevægning får sit navn fra stansegabsplanen på det opretstående hus, der tager efter en topisk turvy tåre. Disse hulrum giver plads, hvor tværbjælkeens stik låser sig fast. De fleste mærker af tårnreoler kan passe konsekvent med hinanden, på trods af at det for det meste ikke er foreslået af producenterne, da det annullerer garantier. Særlig reoler findes både i rulleformet og grundlæggende stilarter for at tilfredsstille behovene i eksplicitte applikationer. Hjælpestrukturen findes generelt i hårde kerne, ru applikationer.

Komponenter til pallereoler

Opstående rammer – også henvist til som “opretstående segmenter”, da de stod op og bruges som et segment, som akslerne kan knytte til. Ophængene har åbninger (ofte riveformet) på det forreste stof af de sektioner, i hvilke stifterne på søjleforbindelserne låser fast.

Cross Beam – grænseflader ind i det opretstående hus på de to finish for at skabe et rack til paller at sætte sig ned på. To søjler udgør et rackniveau. Tværsøjler er tilgængelige i forskellige længder og grænser.

Wire Decking – bruges regelmæssigt som et velbefindende mål for paller, der placeres væk i pallereolen. Dækning gør ikke kun en sikkerhedsforanstaltning for rackrammen ved at dyrke overfladeareal, men tager desuden højde for bedre luftformidling og vandstrøm fra sprinklerrammer.